תלסמיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

23/11/2004 | 21:34 | מאת: חן

אהלן, הייתי שמחה לדעת או לקבל מידע מכווין לגבי מחלת התלסמיה, כאמור ישנה שאלה עיקרית אשר לה לא מצאתי תשובה חד משמעית- האם זוהי מחלה תורשתית בלבד או שמא קיימת האפשרות שהיא תנבע מרקע ממושך באנמיה עקב חוסר ברזל והמוגלובין?

23/11/2004 | 22:32 | מאת: אהובה

שלום חן, את לא נמצאת בפורום המתאים. אני מציעה לך לפנות לד"ר צבי ציצוביץ בפורום "המטולוגיה", תמצאי אותו ברשימת הפורומים. שם בפורום, בצד שמאל של העמוד, מתחת לתמונת הרופא, יש הפנייה למספר מאמרים, התחתון שבהם בנושא "תלסמיה"., שאותו כתב ד"ר ציצוביץ בעצמו. אהובה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)