פתרון לסכסוכים בפורומים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/11/2004 | 14:24 | מאת: תרזה

היי לכם, יש לי פתרון לבעיות שיש בפורומים: סוגרים את כל הפורומים ומבקשים מהמשתמשים להרשם ע"י אימייל וסיסמה בכדי שיהיה באפשרותם לכתוב תגובות או שאלות. הבמה "האנונימית" כל כך שיש כאן תעלם סוף סוף וגם יהיה אפשר לדעת מי שעונה. מה דעתכם?

20/11/2004 | 15:50 | מאת: ע

תגובה לתרזה ---- את מנסה לפתור בעיה אחת, ויוצרת בעיה חדשה עבור אנשים תמימים, שלא מזיקים לאף אחד במסגרת הפורומים : תתפלאי , אבל יש הרבה גולשים, שיפסיקו את השתתפותם בפורומים, אם בתור מגיבים או בתור שואלים, רק בגלל אי רצונם להיחשף. בגלל בודדים שמחפשים להזיק, להעליב או להשתעשע על חשבון פגיעה באחרים, ולפעמים זה סתם מתוך שעמום או מתוך רוע לב, או מתוך חוסר הבנה, לא צריך למחוק את היתרון של אמצעי תקשורת זה , האינטרנט, שדווקא בו יש "דלת פתוחה" והזדמנות לרבים להביע את עצמם ולשאול ולהתייעץ לגבי כל דבר שמציק להם, מה שלא היו עושים אילו היו צריכים להזדהות. זו בכל אופן דעתי, חומר למחשבה בשבילך, ולגיטימי שלא תסכימי איתי .

זו דרכו של האינטרנט, ומלבד זאת, בפורומים רפואיים בהם נדרשת אנונימיות מוחלטת ואנשים צריכים מקום לשפוך את ליבם או את צרותיהם הרפואיות, אין טעם להכביד עליהם ברישום מסורבל, הקשר צריך להיות ישיר ומיידי.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)