שאלות על האשך הגברי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/11/2004 | 21:19 | מאת: דנה

שלום, שתי שאלות לגבי האשכים של החבר שלי: ( הוא משתפן לשאול בעצמו ) 1) יש לו פצע קטן על שק האשכים. פצע זה מזכיר קצת פצע בגרות מוגלתי, רק שהוא מלווה אותו מאז שהוא זוכר את עצמו (הוא בן 25). לא היה כל שינוי בגודל (לפחות לא שהוא זוכר). האם ייתכן שזאת ציסטה מצורה מסויימת? האם זה הרפס? 2) אשכים נפולים. האם הם סימן לפוריות נמוכה בהמשך הדרך, או לאו דווקא? האם יכול להיות שזאת סתם גנטיקה. לאביו אותה התופעה, והוא התקשה בהבאת צאצאים לעולם. תודה רבה מראש, דנה.

19/11/2004 | 22:39 | מאת: אהובה

שלום, הפורום המתאים - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/22 כנ"ל לשאלתך הקודמת, ושם גם פורום בריאות המשפחה , ראי ברשימת הפורומים. אהובה

19/11/2004 | 22:41 | מאת: תיקון טעות

התכוונתי לפורום רפואת משפחה. (לגבי שאלתך הקודמת) א

20/11/2004 | 01:13 | מאת: _

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)