איזה מהירות העפתם את הודעתי הקודמת.....

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/11/2004 | 00:06 | מאת: I.P

הלוואי וההודעה שבה התבקש מנהל הפורום גם בכותרת וגם בגוף ההודעה היתה ככ מהר טסה כמו שהעפתם את ההודעה שלי..זה היה חוסך לי הרבה עצבים מיותרים ועוגמת נפש ולא רק לי... אז הבנתי שיש דברים שאסור לכתוב ולראיה מחקתם אותי לכן אשאל כרגע האם כל החומר שנכנס למערכת פורום "חצי סגור" אכן עובר "שיקולי מערכת" כפי שכתוב? ואם כן מי שותף לשיקולים? האם זה שיקול שנתון בידי מנהל הפורום בלבד? האם צוות האתר רואה את החומרים שהמנהל החליט לא להכניס לפורום? האם הפורום הוא "בבעלותו" הבלעדית של מנהלו? מה המדיניות בנושא? האם חלים "חוקים" מסויימים על מנהל פורום? האם הוא רשאי לעשות בו ככל העולה על רוחו? האם יש לכם איזה מגבלה על נפח או השימוש בפורום כאמצעי פרסומי למנהלו? או שהמדיניות היא לתת למנהל לנהל את הפורום ובתמורה גם לנהל את הקישורים לעסקיו כרצונו וכראות עיניו וכאופיו האישי ? נסתפק בזה כרגע ואנא אל תורידו את ההודעה הזאת כפי שהורדתם את הקודמת .(ואפילו לא אטרח ואשאל למה?...) לילה טוב צוות אתר נכבד ואגב יש באתר דוקטורס פורומים לא רעים כלל וכלל ופוטנציאל ליותר וכדאי שתתנו את הדעת גם על מעבר לדעת... תודה

15/11/2004 | 00:09 | מאת: I.P

וואלה לא ברור לי ... נכנסתי פעמיים ההודעה (למטה) לא היתה פתאום כתבתי את זאת הנוכחית ואופס....ההודעה מופיעה... יכול להיות שהדפדפן שלי מתוחכם מדי...?

15/11/2004 | 00:36 | מאת: I.P

ההודעה הראשונה שלי שמתחת ל"ברוכים הבאים" שלכם שוב לא מופיעה על הצג מה הולך כאן יש לכם הסבר לזה?

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)