פורום פסכותרפיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/11/2004 | 12:54 | מאת: מאוכזבת

צוות יקר שלום. לצערי לא קיבלתי מכם תשובה . אני חושבת שהשאלה שלי לגיטימית לחלוטין , לא פוגעת ועינינית . כוונתי בשום אופן לא הייתה לפגוע בשמו של הדוקטור , כמו שניסיתם להציג. כל מה שרציתי זה להבין מדוע מנהל פורום בדוקטורס יכול להרשות לעצמו לכתוב הודעה כנגד משתתפיו על גבי הפורום ,(ודווקא הקבועים - חשבתי שאתם מעוניינים לשמור על הקבועים...). ומדוע ההודעה שלי לא פורסמה כאשר ברור לחלוטין שלא עברתי על כללי האתר. אם כל הכבוד לעמידה הנחרצת שלכם לצד הדוקטור , יכול להיות שנעשתה טעות מצידו - גם הוא בן אדם , אתם יודעים. אני באמת חושבת שנגרם נזק למשתתפים , אשר נכתבה לגבהם ההודעה ללא אפשרות להשיב. במיוחד כי מדובר בפורום רגיש במיוחד והאנשים שמגיעים לשם לרוב זקוקים ליחס מתחשב ומבין . מקווה הפעם לתשובה . בברכה.

לדעת לאשורו מה נאמר באותה הודעה שמעולם לא פורסמה, הרי שאין לנו דרך להכריע בויכוח, אלא רק לקוות שיפתר. לא ראינו בהודעותיו עוקצנות או פגיעה יוצאת דופן, ואנחנו עדיין עומדים מאחורי הצעתנו וכוונותינו המקוריות: יש לנו עוד שלל פורומי תמיכה, והיה ומצאת את הפורום בלתי מתאים לך, נשמח מאוד אם תמצאי את מבוקשך בפורום אחר (ובהחלט חשוב לנו לשמור על הגולשים הותיקים)
20/11/2004 | 20:56 | מאת: אחת

למאוכזבת שלום, פרט לעובדה שאני גולשת ותיקה בפורום של ד"ר רובינשטיין, שמפיקה ונהנית - אני שואלת את עצמי מניין ההתעקשות הזו. אם מנהל פורום לא היה מעלה הודעה שלי, סביר להניח שהייתי פונה לפורום אחר. הרי לא מדובר כאן בקשר רומנטי. וגם בקשר רומנטי התעקשות אובססיבית כזו רק הייתה מרחיקה ולא עוזרת. את שמה לב שאת רוקעת ברגל כמו ילדה קטנה ולא נותנת לד"ר רובינשטיין להגיב? הרי לא צירפת דוא"ל ולא פנית אליו בדוא"ל באופן אישי. אולי הוא לא חשב שמן הראוי להמשיך בהתכתבות הזו עם מישהי אנונימית מעל גבי הפורום שלו והעדיף לענות לשאלות ענייניות?! אולי תכתבי לו מייל אם זה כל כך עקרוני לך? ואולי, כמו שמציעים לך, תעברי לפורום אחר? זה מתחיל להישמע כאילו התאהבת בו... אני נחשבת "פייטרית" ועל דברים הרבה יותר גדולים לא הייתי מתעקשת בצורה ילדותית כזו. אחת

21/11/2004 | 01:45 | מאת: גולש

וכל עוד היא לא עוברת על איזשהו כלל מותר לה גם להגיב להודעות. כנראה שלמר רובינשטיין יש מה להסתיר אם הוא מצנזר ולא מפרסם גם הודעות לגיטימיות, כלומר הודעות שעומדות בתקנון המערכת. השאלה היחידה זאת התנהגותו של מר רובינשטיין בצינזור הודעות וכל השאר בכלל לא שייך. אם היא אוהבת אותו או שונאת אותו לא רלבנטי לזכויות שלה לקבל חופש ביטוי. זכויות שנרמסו ברגל גסה ע"י מנהל הפורום.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)