פורום טרואמה והלם קרב

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/11/2004 | 01:33 | מאת: א

להנהלת האתר שלום אני מותיקי פורום טרואמה והלם קרב . ומה שהולך בפורום . זה לא בסדר , דרור מנסה להיתחמק כול הזמן מליפתןח את הפורום , תיקראו למה הסיבה ותגידו לי. למה . אני לא מבין למה דרור רוצה רק את הפורום שלו בבית , וכול הזמן מחפש סיבות למה לא ליפתוח , אני מדביק כאן את ההודעה של דרור . שדרור מסביר למה . ושזה לא נכון . ולמה לאשים סתם אנשים . לעשות רע על הנשמה . מה שהוא כתב מעליב . >שלום לכולם, משתתפים רבים פנו אלי בבקשה לשוב ולפתוח את הפורום, אך לצערי לא ניתן לשנות את המבנה הקיים, בשל מספר משתתפים אלימים שגם מאחורי הקלעים ממשיכים לאיים ולנסות לפגוע בקיומו של הפורום. הלומי-קרב המעוניינים להצטרף לפורום הסגור, המאפשר השתתפות בלתי-מוגבלת וללא אלימות מצד גולשים אנונימיים יכתבו לי לכתובת [email protected] ויציינו את שמם ומספר הטלפון שלהם. סוף שבוע נעים, דרור

19/11/2004 | 22:28 | מאת: משיב

א' חבר יקר לפני הכל ,קבל סחטיין על ההדבקה.. כמה דברים בנוסף ואומר אותם כאן אם יורשה לי: ראשית, מדוע ועל מה אתה נעלב? את מי זה אמור להעליב, ביננו...? מי שצריך להעלב זה מי שמ"סיבות שונות" מכנה ביקורת לגיטימית על התנהלותו ויותר מזה כ"מספר משתתפים אלימים שגם מאחורי הקלעים ממשיכים לאיים ולנסות לפגוע בקיומו של הפורום"...זה מגוחך אחי, שוב הוא בא עם ה"אלימות" שלו? מה הוא כזה חנון?... ואולי הוא חושב שזה "רצח בפורום החדש" (הנה עשיתי לו פרסום חינם לספר שלו )...הבן אדם הגזים..ועל איזה "מאחורי הקלעים " הוא מדבר ?מי מאחורי איזה קלעים? עד כמה שידוע לי מאחורי הקלעים באים לפי הסד"כ הצלפים.................... שבת מנוחה לכל בית ישראל . נ.ב.ח מדוע איש מאנשי הצוות בדוקטורס לא מגיב???

19/11/2004 | 23:31 | מאת: I.P

מאחורי הקלעים בפילהרמונית . שם כנראה יש איזה התארגנות קומפוזיציונית נגדו....חחחחח וואלה זה באמת מוגזם...מה קרה לו זה? "אלימים" ו,מאחורי הקלעים" -זה בכלל נשמע כזה מסתורי.מפחיד...מי שישמע יחשוב חביבי הבן אדם בסכנה וצריך שמירה של השבכ מינימום 24 שעות ביממה... חברים, "האלימות" אצלו זה כנראה משהו לא מוגדר,ברגותי לא אלים(...)ואנחנו יעני כן אלימים וזה עוד איש שמתימר להבין את העניין, לסייע.. עצוב ,ממש עצוב . ואם זה לא היה עצוב אולי זה היה מצחיק את פרויד...........

26/11/2004 | 04:17 | מאת: האקר קאקר

לידיעת המתעניינים !!! הפורום ה"נעול" הפרטי שלו בpsychom, לא יותר פעיל מהפורום כאן באתר דוקטורס ואולי אף פחות... זה בדוק .

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)