שאלה לעמית כנעני

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

18/11/2004 | 16:03 | מאת: חיפאית

עמית, מה הסיבה שלכל מאמר/כתבה שמופיעים באתר,( והרי כמעט כל יום יש חדשים כאלה), לא מצורפים הפרטים - שם הכותב, מקצועו/תפקידו, תאריך כתיבת המאמר/כתבה.?? ברפואה המידע מתעדכן מעת לעת, והפרטים חשובים, לדעתי. אני לא מאמינה שיש כאן בעיה טכנית לרשום את הפרטים הנ"ל. זה פשוט ענין של החלטה להוסיף אותם. אולי עוד משהו - חשבת על אפשרות לתגובות? זה יכול להיות באתר עצמו, או ישירות לכותב ! (רק במידה והוא מסכים לכך). תודה לך., חיפאית

שם הכותב + פרטיו מופיעים בחלק מהכתבות והמגמה כעת היא אכן להוסיפם לכל כתבה, חלק מהפרטים הוסתרו כאשר עברנו לפורמט החדש (לא בכוונה, כתקלה טכנית) ולכן השמות לא מופיעים - זה בטיפול ואת בהחלט צודקת. באשר לטוקבקים, כרגע העניין נמצא בדיון - לעניות דעתי יש לזה חשיבות גדולה מאוד (ולראייה, הקמת הפורום הזה כחלק ממערך משוב). תודה גם לך עמית
18/11/2004 | 16:27 | מאת: חיפאית

ץ

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)