רוב הזמן אין מענה בפורום הפוריות.

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

03/04/2005 | 08:45 | מאת: רוית

שלום רב, נכן אני יודעת שזה בהתנדבות, וכל תשובה מפרופ זיידמן המומחה היא אכן ברכה, אבל : שימו לב לפורום הפוריות, לכו חודש אחורה, ותבחינו בשיטתיות - בערך 4 ימים ללא מענה, ואז מענה חלקי בלבד, רק על השאלות האחרונות, ושוב הפסקה... יש ימים שלמים ללא מענה, ( כמו בימים האחרונים למשל, ) יש פניות שחוזרות על עצמן, הכותרות זועקות: תוכלו לבד לראות: 'פרופ', אנא ממך, תתיחס אלי, או פרופ בבקשה- שאלה מאתמול, או מישהי בשם שלי כמדומני, ששאלה 4 פעמים את אותה שאלה ( לא מסובכת ) ולא נענתה, או בחור בשם דודי שעבר טרגדיה ומספר עליה ומבקש עיצה ראשונית, והפרופ דילג גם על פנייתו, והוא מפציר בו בהמשך : פרופ למה אתה מתעלם ממני???? אז גם אני רוצה לדעת את התשובה לשאלה. תבינו, מאחורי כל פניה כזאת מסתתר יאוש גדול, טיפול פיזי ונפשי קשה ביותר. אני לא מבינה איך אפשר להתעלם בשיטתיות מכל כך הרבה פניות ותחינות. למה בשאר הפורומים של הנשים אין דבר כזה? גם אם יש איחור - הוא לא יותר מיום, ותמיד יש מענה ראוי ויסודי. כדאי לציין לטובה את איה, וצליל וד"ר יפת וד"ר חזן ועמיתו לאתר - כולם עושים עבודה מקצועית ואנושית. אני סבורה, שלמרות שהפרופ זיידמן לא מקבל שכר מכם על מתן התשובות - יש לו יתרונות עצומים לעין שיעור מהאתר של פרסום חינם של שמו ותמונתו, האדרת המוניטין, הגדלת מאגר המטופלים הפוטנציאלי. מכיוון שהפרופ לא עונה בחלק מהזמן לפניות ההולכות ומצטברות - כדאי להוסיף איש מקצוע לאתר, אני בטוחה שלאור היתרונות הטמונים בכך, ולאור הכבוד הגדול להיות מנהל אתר בדוקטורס, הרבה רופאים יקפצו על המציאה. תודה מראש.

07/04/2005 | 00:54 | מאת: פרופ' זיידמן

אני בהחלט מנסה לשלב מומחה פריון נוסף, אך אחד התיאש תוך ימים ספורים ואחרים חושבים שאני משוגע שאני מוכן להשקיע כל כך הרבה זמן ללא תמורה ( עניתי כבר על מעל עשרת אלפים שאלות). אשמח לקבל הצעות.

07/04/2005 | 09:53 | מאת: רוית

העברתי את המסר בפורום של הפריון. אתה בוודאי מבין את האכזבה של הבנות שמחכות למוצא פיך, ופנייתן לא נענית. אני שמחה שאתה מבין את הבעיה ומנסה לפתור אותה. בכל מקרה, כל מענה הוא מבורך. חבל שאין עוד רופאים מומחים כמוך שמוכנים לתרום מהידע שלהם לחברה לצערינו, הזמן של רופאים רבים שווה מבחינתם לכסף...לא כולם מוכנים לתת מהנשמה. תודה על ההתנדבות, רוית.

תשובתו הכנה של פרופסור זיידמן, ברור שהשאלות עולות בכמותן על יכולות המענה ונעשה מאמץ כן לענות על רובן. רצוי גם להשתמש באופציית החיפוש או במאמר "שאלות נפוצות" כיוון שהרבה שאלות חוזרות בוריאציה זו או אחרת. ואכן, כל מענה הוא מבורך והמסירות ארוכת הטווח מבורכת אף היא. בהצלחה לכל הפונות לפורום, בתקווה שבקרוב ישאלו שאלות בפורום הריון ולידה.. עמית, עורכת דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)