הצעות חדשות באתר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

14/11/2004 | 23:59 | מאת: איילת

שלום. אם כבר יש לנו במה ואפשר להשתתף בה, אז אולי נדבר על הדברים שהיינו רוצים שיהיו באתר? אולי חידושים ורעיונות שלא "חשבו עליהם" במערכת. אני למשל חשבתי על פתיחת בלוגים, אבל ראיתי כבר שמישהו כתב על זה בהודעה הקודמת. גם חשבתי על הוספת פינת המבצעים החמים באינטרנט שתכיל אולי קישורים למבצעים, קופונים, מוצרים והנחות באינטרנט בנושאי בריאות.

לפתיחת הפורום הזה היא כמובן רצון עז לשמוע מה בפי הגולשים. ולהתכוונן ולקחת את כל זה בחשבון. כל הצעה שתועלה תרשם ותישמר, והיי בטוחה שנדון בה. תודה שוב

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)