כמה הבהרות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

צוות האתר רואה לנכון להבהיר כמה דברים לאור ההתנהלויות בפורום. 1. הפורום הזה ישאר פתוח לכל מי שיראה לנכון לתהות, לשאול, או להביע את דעתו, לזאת נועד ולשם כך הוא פועל. 2. הודעות מעליבות או בעלות תוכן פוגע/גזעני/מוציא דיבתו של איש רעה - ימחקו. 3. יושרו המקצועי והתנהלותו של ד"ר רובינשטיין מגובה באופן מלא על ידינו, לא לחינם הוא מנהל את הפורום בהצלחה ניכרת כבר זמן רב. מקווים להמשך שיתוף פעולה
18/11/2004 | 12:08 | מאת: I.P

מדובר בפורום של דרור גרין !! ?(לפחות מכיוון הטענות שלי )ולא בד"ר רובינשטיין למרות ששניהם פסיכותרפים ומנהלים פורום מצונזר לפי שיקוליהם כבר כתבתי שאינני גולש ואו כותב או כתבתי בפורום של רובינשטיין. מדובר בפורום של דרור גרין !!! לראיה ראה כיצד הפורום של גרין גוסס ואו מתפקד בצורה רשלנית והתהנהלותו פוגעת בציבור רגיש מאוד.!!!!!! יום טוב לכולנו .

18/11/2004 | 12:24 | מאת: מבהיר

חברים מדובר כאן בעקרונות ותבינו כמה עובדות 1- אף אחד לא עושה לנו טובה שהוא מנהל פורום ושלא יספרו לנו סיפורים . 2 -האתר דוקטורס נבנה לצרכי רווח כלכלי וזה הקו המנחה של בעלי הפורום ומנהליו . 3-לצערי ישנן כאן תקלות וחובה עלינו להתריע וגם אם למישהו זה מקלקל את הפרנסה..בעלי האתר מנהלי התוכן הטכנאים המקצועיים וגם בעלי הפורומים חיבים ואמורים לתת תשובה על כל סוגיה עניינית שעולה כאן והיא לגיטימית .

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)