חסרון בעת דיפדוף בכל הפורומים שלכם

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/03/2005 | 06:10 | מאת: יואב

למנהלי באתר והפורומים שלום.אני מבקש להציג בפניכם את העובדה שכאשר אני מנסה לחזור בפורומים להודעות שהיו לפני כמה ימים ומוצא דיון שמעניין אותי.ונכנס לקרוא אתו,ברגע שסיימתי אני מבקש לחזור לאותה שורה ואו לאותו דף שהייתי בו כדח לקרוא דיונים נוספים--אבל זה לא ניתן וחבל כדי לראות שוב את כל הדיונים עלי ללחוץ למעלה על החלון-"לראש הפורום" וזה מסרבל את השימוש בפורום כי כעת עלי לחזור שוב לאתו דף שהיית בו קודם בבקשה שפרו --בפורומים של ynet למשל תמיד אם אני נמצא בדף כלשהו או בשורה כלשהיא אני לאחר הקריאה יכול לחזור להיכן שהייתי

יואב שלום ותודה רבה על פנייתך, הבעייה אותה אתה מציג מובנת לנו בהחלט ואנו מבינים כי הכפתור האדום "לראש הפורום" אינו עוזר בכל המקרים. כל שאנו יכולים להציע זה להשתמש בדפדפן כדי לחזור אחורה לאותו מיקום באינטרנט בו היית קודם לכן. כרגע זה כל שאנו יכולים לסייע, נקווה כי בעתיד אכן נכניס שיפורים למערכת הטכנולוגית הקיימת. בברכה, צוות אתר דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)