תוצאות של בדיקת cortisol.

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/03/2005 | 19:21 | מאת: אבי

שלום רב, שמי אבי ויש לי שאלה בנוגע לבדיקת CORTISOL שביצעתי, בדיקה שנעשתה ב-8:00 בבוקר ושוב ב-17:00 אחה"צ. התוצאות נראות דיי מדאיגות (1231 לתוצאה של 8:00 בבוקר, שזה כפול מהגבול העליון שעומד על 618. 822.53 בבדיקת הערב שזה הרבה מעבר לגבול העליון גם כן שעומד על 459.6) שאלתי אם כך היא: א. מה זה בכלל CORTISOL? ב. מה אומרות התוצאות הללו? ג. מה עליי לעשות בנידון? כמו כן, חשוב לי להדגיש שאני לוקח כ-6 שנים כדורי ניאוטיגזון, האם יש לכך קשר? בתקופה האחרונה התחלתי לקחת צנטרום פרפורמנס, האם לכך יש קשר? אודה מאוד על תשובה מקצועית מהירה. אבי

07/03/2005 | 19:42 | מאת: אהובה

שלום אבי ! אינני מצוות האתר, אבל אנסה לסייע לך : בפורום זה אין מענה של רופאים, ולכן, על מנת לקבל תשובה מקצועית, לדעתי כדאי שתציג את שאלתך בפורומים אלו : פורום רפואת משפחה - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1 פורום שבה עונה רופאה אנדוקרינולוגית - בעיות הורמונליות.... - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/571 כל טוב, אהובה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)