דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/03/2005 | 13:06 | מאת: הדסה פאר

שלום רב. לבתי ,בת 35,בבדיקת דם אובחן RA גבוה במיוחד - מעל 100- מהו אותו RA?והאם הימצאותו במינון גבוה כ'כ מעידה על דלקת פרקים.? מה הטיפול ואם המחלה ניתנת לריפוי סופי?היא סובלת מכאבים עזים בעיקר בשעות הבוקר ולאחר שקמה מישיבה...... כמובן שבימים הקרובים היא תפנה לרופא-אגב היום היא נמצאת בחו'ל מתגוררת שם..... ממתינה לתשובה עד כמהשאפשר בהקדם. תודה הדסה-אמא של שרון

01/03/2005 | 13:27 | מאת: אהובה

הדסה שלום! בפורום זה אין רופא זמין שנותן מענה (ראי את ההודעה בראש העמוד -"שימו לב...) לדעתי , במסגרת האתר, כדאי שתפני לפורום רפואת משפחה - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1 בריאות, אהובה

01/03/2005 | 18:59 | מאת: שלומית

אבי סובל מהתנפחות הרגליים, בעיקר כפות הרגליים וראומטולוג שלח אותו לבצע מספר בדיקות. מאחר והוא היה מאושפז, גם עקב דופק לא סדיר וגם עם רגל מודלקת, נפוחה מאוד בכף הרגל ואדומה מאוד עד הברך, התבצעה בדיקת בן ג'ונס אשר יצאה חיובית. הוא הוזמן לבית החולים לבצע בדיקת מח עצם. האם אוכל לדעת מה זאת הבדיקה ומה היא אומרת. כן, אבי כמעט בן 90. תודה, שלומית

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)