קריש דם בשוק

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

17/11/2004 | 15:15 | מאת: אלישבע

שלום רב אני סובלת 5 חודשים מקריש דם בוריד השוק. יש לי קשיים בהליכה וכאבים בכפות הרגליים. הרופאה המטפלת טוענת שעלי ללכת הרבה ולא לגרוב גרביים אלסטיות משום שהקריש אינו בוריד חיצוני ולכן גריבת הגרביים לא תועיל. מטופלת על ידי קומודין אך הרגל עדיין נפוחה. מה עלי לעשות? רופאת המשפחה טוענת שאינני זקוקה להפנייה לרופא מומחה לכלי דם משום שהיא שולטת במצב. (אינני מעשנת אך סובלת מלחץ דם גבוה. בתודה מראש אלישבע

23/11/2004 | 10:50 | מאת: אהובה

שלום אלישבע ! אמנם אינני מצוות האתר, אך לדעתי, בכל מקרה של ספק, רצוי לשמוע דיעה של רופא נוסף., במיוחד שאת עדיין סובלת.. במסגרת האתר, אני מציעה לך לשאול בפורום רפואת משפחה את ד"ר יעל הס, ותשאלי אותה במפורש, אם ולאיזה רופא או רופאים מומחים כדאי לפנות. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1 החלמה מהירה, אהובה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)