פורום סקסולוגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/02/2005 | 14:35 | מאת: שימי

רציתי להתלונן על פורום סקסולוגיה מאחר ומנהלו ד"ר בירן מעולם לא עונה בצורה עניינית תשובה ברורה אלא מפנה את שואליו לאתר הפרטי שלו ,אז מה הועילו חכמים בתקנתם שאני צריך במקום תשובה עניינית לקבל פרסום עצמי של ד"ר בירן, כאן המקום לציין את הגולש בשפ דני שעונה כל יום (בניגוד לבירן שעונה םעפ בשבוע) בצורה מעולה.

שלום ותודה על פנייתך, אנו נעביר לד"ר בירן את תלונתך. ד"ר בירן עונה באופן ענייני ולא מפנה את שואליו לאתר הפרטי שלו. בברכה, צוות אתר דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)