פורום בנושא -המלצות על רופאים מניסיון של אחרים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/02/2015 | 19:34 | מאת: שיר

חסר פורום שיעסוק בשיתוף מידע לגבי המלצות על רופאים. ניסיון של חולים הוא הדבר העיקרי בהצלחת רופא .וכיום אין מקום שבו נכתבת דעתם של החולים על הרופאים על ניסיון רופאים. הרבה אנשים צריכים המלצות על מנתחים מיומנים , נחמדים, ואין איפה לקבל חוות דעת אמיתית ... אשמח אם תפתחו פורום כזה. בהזדמנות זאת מודה מאוד על האתר המעולה שלכם!

ניתן לעשות זאת בפורום "תמיכה הדדית" http://www.doctors.co.il/forum-360 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)