פורום פסיכואנליזה ופורום נפגעי תקיפה מינית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

14/10/2014 | 18:48 | מאת: דפי

שלום לכם, ראשית, ברצוני לברך אתכם על הפורומים החשובים שאתם מקיימים. שנית, ברצוני להעיר ולבקש שתפעלו בעניין שני פורומים שלעניות דעתי חשובים מאוד אך לוקים. * פורום פסיכואנליזה -לא פעיל כבר מדצמבר 2013. נשלחו לא מעט הודעות, אך מנהלת הפורום לא העלתה אותם וכמובן גם לא השיבה.. אם למנהלת הפורום הנוכחי קשה לשאת בתפקיד, אשמח אם מישהו אחר ימלא את תפקידה. * פורום נפגעי תקיפה מינית- פורום חשוב ביותר !!!! אשמח מאוד אם תפקיד מנהל הפורום יאוייש מהר ככל שזה ניתן... ושוב, מברכת אתכם על המפעל המבורך שאתם מקיימים.. יישר כוחכם ! דפי.

אנו מודעים לבעיה בשני הפורומים ופועלים לפתור זאת בהקדם צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)