פציאליס

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/09/2014 | 10:18 | מאת: יעלי

לפני חמישה ימים חליתי בפציאליס, מקבלת פרדיזון וטיפות ומשחה לעין, מרגישה שיפור קל בצניחת הצד הפגוע, אבל מטרידה אותי הראיה בעין הפגועה, אני רואה ממש מטושטש, בדק אותי רופא עינים הסביר על הטיפול והזמין לביקורת כעבור שבועים, אני מאוד מוטרדת האם יש פגיעה בראיה [אני עברתי ניתוח קטרקט] והאם עלי לפנות לרופא מוקדם יותר? המון תודה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "פאציאליס ובלס פאלסי" http://www.doctors.co.il/forum-1311 צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)