לא לפרסם את כתובת המייל שלי בשום מקום באתר ולא לה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/06/2014 | 02:26 | מאת: בקי

פניתי אליכם בבקשה לקבל מכם עיצה בנושא רגישות לאטופן,טרם קיבלתי תשובה ...אני מבקשת לא להשתמש במייל שרשמתי לפניכם בשום מקרה ואופן ולא להעביר את פרטי המייל או לפרסמו .וכמו כן אבקש שלא לקבל דואר פירסומי כלשהוא למייל זה .אשמח אם תשלחו לי את תכנון האתר כיון שלא מצאתי אותו !,אגב השימוש באתר ע"י פניה אליכם בהודעה כרוך בעלות מסוימת ?? כיון שלא צוין שזה כרוך בתשלום .נא תשובתכם בענין .תודה .

ניתן להעביר בקשה להסרה בלינק הבא: http://www.doctors.co.il/all/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%94 השירות אינו כרוך בתשלום צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)