מערכת עצבים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

09/06/2014 | 07:16 | מאת: Tartif

שלום רב לפני כשנתיים החל הגוף שלי להגיב באופן מוזר בעת שאני נשכב לישון . עד לפני כחצי שנה כמעט באופן אוטומט(כמו איזה רפלקס מותנה) כש נשכבתי התחיל איזור שמתחת לבית החזה ממש לרעוד אבל התחושה הנה יותר פנימית ולא נראה חיצונית בהתחלה חשבתי שזה קשור לעיכול אוכל כש אני אוכל מאוחר או בכלל בעיה כל שהיא בקיבה,אך עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות וכלום לפני כחצים שנה חל שינוי והרעד הזה עבר לאיזור החזה. בהתחלה חשבתי שזהו דופק מהיר ,אבל מדדתי והדופק היה תקין חשוב לציין שמייד כש אני קם מהמיטה זה עובר זוהי תופעה שמציקה מאוד ומקשה על ההרדמות יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "רפואת משפחה" http://www.doctors.co.il/forum-1 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)