mri

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/05/2014 | 17:34 | מאת: אלי

שלום לכם !! אני בן 54 וצריך לעשות בדיקת mri במעברים של כיס מרה עם חשש לאבנים במעברים עקב כאבים שלא מרפים למרות ניתוח הוצאת כיס מרה לפני כחצי שנה .לאחר אישור הועדה לקבלת הבדיקה הייתי במכון ובאמצע הבדיקה הרגשתי שאני לא יכול לעבור אותה חויתי הרגשת חנק ולחץ וביקשתי להפסיק .לאחר ברור הבנתי שיש מכןונה כזו של mri שהיא פתוחה יותר לאנשים שסובלים כמוני ממקום סגור .האם יש בארץ ואיך אני יכול לעשות? הבנתי שיש גם בלונדון אני מוכן הכל לעשות גם לנסוע לחו'ל אם תוכלו לעזור לי בשאלתי זו ומה ההליך שאני צריך לעשות ולמי לפנות אפילו שהבדיקה תיהיה בחול..או להפנות אותי לפורום מתאים לשאלתי זו..תודה ותבורכו על עזרתכם לי

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "בדיקות הדמיה" http://www.doctors.co.il/forum-3173 צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)