כאבי ראש עזים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/08/2013 | 10:19 | מאת: טליה

שלום. איני יודעת אם הגעתי למקום הנכון. אבל חייבת לשתף מישהו שימצא לי איזו שהיא הבחנה . אתמול בשעת קיום יחסים. במאמץ להגיע לאורגזמה , חתפתי כאב ראש ענק . חזק כל כך כאילו הראש עומד להתפוצץ לי. משהו שלא קרה לי אף פעם. אין לי בעיות ביחסי מין ובהגעה לאורגזמה. אולי קצת קשה אבל זה לא האישו. הכאב היה כל כך חד , כאב ברכות במצח ובעיניים. כאב שלא עבר עד היום כמעט 24 שעות..הוא פחת אבל יש לו סימנים שהוא עדיין שם. אני בת 51 בדרך כלל בריאה. למעט עייפות כרונית. הכאב שתפס אותי מאוד הפחיד אותי .עלו לי מחשבות שמשהו התפוצץ לי בראש. אולי זה נשמע הזוי אבל אני בשוק מהכאב הזה. תודה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "מיגרנה וכאבי ראש" http://www.doctors.co.il/forum-3689 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)