פורום לא פעיל

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

28/05/2013 | 02:57 | מאת: חיה

הצטרפתי כחברה לאתרכם. המלצתי להרבה מאוד אנשים, ובשמחה. היום, כשרציתי לברר דבר מה, לצערי הרב גיליתי שאין עם מי ועל מה לדבר !!!! לינק "הדמיה" - יש שם המון שאלות (האחרונה מחודש פברואר), ואין כל התייחסות ! אז למה הפורום קיים?ואם הרופא שאמור לענות עסוק מדיי, ממליצה למצוא רופא שיסכים להתייחס לשאלות הפונים,או פשוט לסגור את הפורום. כמו כן, אין התייחסות לבדיקת pet.c.t בשום מקום. האתר מעודכן ל 2009. חבל מאוד. באף מקום לא מצאתי אפשרות לשאול את שאלתי (בירור מונח רפואי). אשמח מאוד אם תעדכנו את האתר לשנת 2013. תודה ובהצלחה.

פורום רדיולוגיה היה סגור לפעילות עד אתמול, עכשיו נפתח לפעילות תחת מנהל חדש ואת מוזמנת לשאול שאלות שם. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)