טוב שאתם קיימים...

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

17/11/2004 | 13:23 | מאת: יניב 30

כדי שמישהו יעשה כאן סדר, פעמיים פירסמתי שאלה בנושא uralyt בפורום אורולוגיה, חיכיתי שבועיים ושום תשובה...לאחר דפדוף בדפים הסתבר כי הדוקטור הנכבד פשוט דילג על בערך 15 הודעות,כאילו כלום וההודעה "נשכחה".שוב פירסמתי את השאלה וקיבלתי תשובה יחד עם שאלה מפיו של הדוקטור עניתי על השאלה בתקווה לחדד את האבחנה וחיכיתי עברו מאז3 שבועות ואני כבר התייאשתי...רק רציתי להביא לידיעתכם.

יניב שלום ותודה על פנייתך, הרופאים באתר עושים את עבודתם בהתנדבות ולא מקבלים כל תמורה. אין לאף מנהל סיבה להתעלם משאלה רפואית ואף ניתן להניח שזה נעשה מרוב עומס. מקווה להמשך גלישה נעימה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)