מושב ישעי ד.נ האילה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/07/2012 | 01:10 | מאת: עדן

לפני בערך 3 שנים התחיל בעיות באגודל ימין היה קשה לקמץ את האגודל עשיתי 3 זריקןת ןשוב התופעה חזרה. לאחרונה המצב קשה יותר שתי כפות הידיים מאוד כואבות אני לא יכולה לקמץ את האצבעות . כל היום אני צריכה להפעיל אותם כי אם לא פשוט הידיים נהיות נוקשות מאוד התופעה של הנוקשות מופיעה גם בשעות של מנוחה וגם אחרי שינה. אני מאוד אודה לכם אם תיצרו איתי קשר במהרה ואם אדע שיש תרופה לבעיה שלי.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אורתופדיה פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)