המימשק החדש של האתר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/03/2012 | 15:45 | מאת: דפנה

צר לי להביע את אכזבתי מהשינוי שחל במימשק שלכם. החיפוש אחר רופאים ו/או מומחיות רפואית מסויימת הפך להיות קשה מאוד וגם לא אחיד. חלק אפשר למצוא למעלה, וחלק רק לפי א"ב, וגם זה ללא שיטתיות אחידה. הפורמט הקודם היה יותר טוב, גם אם לא לגמרי אידאלי. לפחות היה ניתן להתמצא בו. אני מתכוונת להתמצאות בפורומים למיניהם. לגבי שאר המידע - לא התעמקתי. מקווה שתקחו את הערתי לתשומת לבכם.

תודה על פנייתך. אנו ממשיכים לפעול לשיפור האתר וההתמצאות בו. צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)