אני סובל מ-PTSD ומאובחן ע"י (הילק) יחידה להלם קרב

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

24/02/2012 | 08:06 | מאת: למה מה?

אני לוקה בזה ממילחמת יום הכיפורים בזמן שרק לחשוב על פסיכיאטר נחשב לחילול הקודש נשאתי איתי זאת מאז ועד להתפרצותו במלא כיעורו, וגם הצד השני קרי משהב"ט לא ישב בשקט ושלח אותי לאיבחון נוסף מטעמו הקיצור התביעה נידחתה,הלכתי לעו"ד המיתמחה בתחום נכי צה"ל והלה שלח אותי לרופא שמאוד מוערך במערכת הלה קבע כי אני כן סובל מ-PTSD ןגם השרינקר שקיבלתי דרך משהב"ט קבע כך, ואני מתדיין איתם בבית המשפט כשהדיון הראשוני יהייה רק בראשון לאפריל ש.ז הגעתי לגילי המופלג למעלה מגיל 60 גיל שבו ניתן להשליך הכל עליו, הקיצור אני חושב שאני לוקה גם בבעיה נאורולוגית לא מאובחנת יכול וניתן לקשור זאת ל-PTSD? אני סובל מכך קשות דעתכם על כך חשובה לי

24/02/2012 | 08:21 | מאת: למה מה?

שאני לוקה ב-PTSD.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום טראומה והלם קרב. http://www.doctors.co.il/forum-66 צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)