כאבים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

13/02/2012 | 19:48 | מאת: מלכה

מזה חודש וחצי שאני חשה בכאבים עזים באוזניים ובראש,עם נפיחות באוזניים. אושפזתי למשך 9 ימים קיבלתי אנטיביוטיקה פורטום דרך הוריד, שוחררתי ללא שיפור ניקר, לאחר שבוע נעלם לי הקול ואני עדיין בצרידות חריפה ומאמץ אדיר להוצאת קול,מביקורים חוזרים אצל רופאים לא ידוע להם מה בדיוק יש לי, בביקור אחרון אצל אף אוזן גרון, הרופא אומר שכנראה שזה מאלרגיה, יש לציין שאני אלרגית להרבה תרופות. אני מרגישה חנק. כאבי גרון, כאבי אוזניים ותחושה שעוד רגע הראש מתפוצץ. מה ההמלצה שאני יכולה לקבל. בתודה ובע"ה לפתרון

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אף אוזן גרון פורום אלרגיה ואסתמה צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)