לד"ר עופר שמגר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

09/01/2012 | 16:48 | מאת: רבקה

לד"ר שמגר שלום ! לפני כ-3 חודשים ניסיתי להתאבד ע"י בליעת כדורים ,כתוצאה של כאבים חזקים ובלתי פוסקים ,( אני הייתי חולה של פרופ' אייזנברג ) באת אלי פעמיים כדי לראיין אותי , והמלצת על כדורי ויפאקס ! יש לי הטבה מסוימת , אבל נראה לי שאחרי 9 חדשים צריכה להיות הטבה יותר גדולה !הגעתי ל-325 מ"ג הייתי אצל 2 פסיכיאטריות מאז, והכדורים שהן נתנו לי-לא עשו לי טוב! ביניהם היה גם הציפראמיל !אחת הפסיכיאטריות נתנה לי גם סרקואל 50 מ"ג ומזה אין לי תופעות לוואי. ( פרופ' יהודית פרץ איבחנה אותי וקבעה שהדיכאון הינו מהכאבים ) בתודה - רבקה

זהו אינו פורום רפואי וד"ר שמגר כבר לא מנהל פורום ב"דוקטורס". פני לבי"ח רמב"ם שם עובד ד"ר שמגר. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)