גירוד בגוף

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/11/2011 | 15:47 | מאת: גליה

לפני חודש וחצי התחיל לגרד לי בגוף, במקומות מסויימים כמו בטן,מאחורי הברכיים עבר מתחת לחזה ,עבר לגב ואח"כ מתחת לבית השחי. חשבתי שזה עקב בחלפת כדור אלטרוקסין, מיום שישי החליפו לי שוב לEUTHYROX- - יכול להיות שגם בכדור הזה יש חומר שגורם לי לגירוד,בכל אופן שום דבר לא השתנה,ביקרתי אצל רופא עור,קבלתי ממנו כדורים לאלרגיה ומשחות, גם זה לא עזר.אנסה להחליף גם אבקת כביסה אולי זו הסיבה. השאלה , אם זה לא יעבור , לאיזה רופא עלי לפנות? כי יכולות להיות כל מיני סיבות. הפריחה מופיעה בצורת שלפוחות קטנות כמו אחרי שנשרפים בים.. מבקשת עזרא גליה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת עור פורום אלרגיה ואסתמה פורום אנדוקרינולגיה מבוגרים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)