גלגול עיניים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

02/11/2011 | 14:20 | מאת: בת מודאגת

0525שלום רב, אני פונה אליך מאחר ואצל אימי התגלתה תופעה מוזרה במיוחד של גילגול עיניים כלפי מעלה. אימי בת גיל 53 , בד"כ בריאה ולא נוטלת תרופות באופן קבוע (ככל שידוע לי) , מזה חצי שנה אימי מגלגלת את עיניה כלפי מעלה והצידה בצורה שנראית לא רצונית , כלומר לא בשליטה. תופעה זו חוזרת על עצמה כאשר היא מרוכזת ובוהה (ממוקדת במשהו) ואפילו לפעמים גם תוך כדי דיבור. רציתי לדעת בבקשה האם מדובר בבעיה אופטית - צורך בהרכבת משקפיים, או שמא מדובר בתופעה נויירולוגית.??? למי עלינו לפנות (מומחה) בנושא זה? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם . תודה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום בריאות העין פורום נוירולוגיה-מבוגרים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)