בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

04/10/2011 | 09:11 | מאת: נורית

שלום רב.להלן תשובת הסיטי של בית החזה הבטן והאגן.מודגמת התעבות רקמתית נודולרית בין צלעית מעוגלת שקוטרה כ-17מ"מ וצפיפותה כ- 16hu והיא נראית כמתבלטת לתוך הריאה באספקט הלטרלי. הממצא חשוד כשאתי. בהשוואה לסריקה קודמת של בית החזה מתאריך 4/4/08 הרי שהמצב נראה די דומה. גם אז ניצפתה אותה מלאות פלוירלית מימין אם כי נראה אזמעט קטנה יותר וקוטרה אז נמדד כ-12 מ"מ.כמו כן היא נראתה אזפחות סולידית מאשר כעת. ברקע שלי מלנומה שאת בשד ושאת כלייתית. אבקש את תגובתכם בקשר לתשובה ויעוץ בקשר למהלכים שעלי לעשות. בתודה נורית.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום רדיולוגיה. צוות האתר
04/10/2011 | 19:20 | מאת: נורית

שלום רב. לצערי חיפשתי וחיפשתי בפורומים של דוקטורס מקום לשאלות ותשובות אך לצערי לא מצאתי כלום .אולי אתם מוכנים לעזור לי ולהעביר את השאלה לפורום המתאים או להנחות אותי היכן אוכל למצוא את המקום בו אוכל לשאול את השאלה. בתודה נורית הולדר.

לינק לפורום רדיולוגיה http://www.doctors.co.il/forum-3173 יש לסמן ולהעתיק לשורת הכתובת צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)