צלקות לבנות מאקנה?!

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

08/09/2011 | 14:02 | מאת: אורלי

שלום מזה 3 שנים כבר יש לי הרגל לא בריא של לחטט בעור ולפוצץ נגעים. בשנה האחרונה, כל חצקון שפוצצתי השאיר רחריו צלקת לבנה. העור עצמו נפצע והתקלף בעת הפיצוץ, ואז נשארת צלקת לבנה מאוד בהירה. דרכה לפעמים שוב יוצא אותו החצקון, זה לא נגמר! אני כולי מכוסה בצלקות לבנות שנראות כמו פטריית שמש. אין דבר כזה בספרות או באינטרנט אז הייתי רוצה עצה בנוגע ל- מה אני בעצם עושה לעור כשאני מתעללת בו ככה, ולמה הצלקת לבנה ולא חומה או אדומה כמו צלקות אקנה רגילות? תודה מראש אורלי

זהו אינו פורום רפואי. אנא הפני שאלותך לפורום "רפואת עור אסתטית" http://www.doctors.co.il/forum-1816 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)