וירוס הפפילומ השאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

02/09/2011 | 15:16 | מאת: שקד

שלום רב, 1.מהם הוירוסים הרעים ( אלימים) של נגיף הפפילומה ומהם הוירוסים הטובים? 2. האם הימצאות יבלות באיבר המין מצביע על סוג הוירוס? האם זה וירוס רע או טוב? 3. האם הימצאות נקודות או כתמים שחורים באזור הפות מצבעים על זן רע של וירוס? אנא זקוקה למענה דחוף תודה מראש

זהו אינו פורום רפואי. ניתן להפנות את השאלה לפורומים הבאים: - פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, הרפס, מחלות מין וצוואר הרחם - פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)