ותיקה בפורום

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

28/08/2011 | 00:05 | מאת: חטולית

שלום , מזה כבר כמה ימים , למעשה מיום רביעי אני לא מצליחה להכנס לפורום שלי-פורום נפגעי/ות תקיפה מינית -תמיכה אין לי שום דרך להכנס וזה ממש חורה לי מאוד בשם שכתבתי גם אני מופיעה כבר שנים בפורום בבקשה , מדוע איני יכולה להכנס כהרגלי אשמח מאוד שתחברו אותי מחדש שבוע טוב

ערכנו בדיקה ולא נמצאה שום בעיה בהכנסת הודעות בפורום. אנא נסי שנית. צוות האתר.
28/08/2011 | 10:49 | מאת: חטולית

באיזה דפדפן את משתמשת ואיזו גרסה? צוות האתר.
30/08/2011 | 00:15 | מאת: חטולית

דפדפן אקספלורר 9.0 משתמשת בו כבר שנים אף פעם לא היתה לי בעיה להכנס לפורום עזרה בבקשה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)