מפגש(קבוצת) תמיכה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/08/2011 | 02:16 | מאת: מאיה

שלום,אני בת 20 ובשנתיים האחרונות עברתי ארועים קשים בחיי והתפתח דיכאון וחרדות וקשיים אחרים.היום אני מטופלת בשיחות עם מטפל אני מעוניינת גם בפגשי תמיכה כי אני הסתגרתי בשנתיים האחרונות אולי זה יכול לעזור לי.אני לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כאן באתר...אז בבקשה!!עם אתם יכולים לייעץ לי קבוצת צמיכה באזור המרכז..המון תודה!

שלום, איננו נותנים המלצות לקבוצות תמיכה או גופים טיפוליים אחרים. אך ניתן לפנות לפורומים הבאים לקבלת עזרה והכוונה: פורום הפרעות דיכאון וחרדה פורום דיכאון - אבחון טיפול צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)