דלקת וראלית במוח

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/07/2011 | 17:55 | מאת: גדי

שלום אמי בת 58 מאושפזת בפעם השניה תוך שבועיים סובלת מכאבי ראש עזים, הקאות, בילבול. חשוב לציין כי הסימפטומים אינם רציפים ומגיעים בהתקפים. הבדיקות המקיפות שנעשו (סיטי , MRI) יצאו תקינות בניקוד מותני שביצעה פעמיים נמצאו כ 150 תאים. הרופאים לא ממש יודעים לומר מה אירע לה. הם חושדים כי מדובר בדלקת במוח (אנצפליטיס). שאלתי היא: 1. האם יש טיפול יעיל נגד אנצפליטיס. 2. האם יש נזקים ארוכי טווח , לדוגמא בלבול תמידי או בעיות בזכרון, או שמא מדובר בנגיף שעוזב את הגוף לאחר זמן מה?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "נוירולוגיה ושבץ מוחי". http://www.doctors.co.il/forum-3482 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)