תמסית אופלוקס

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

03/07/2011 | 12:59 | מאת: ניצן

שלום רב, התעוררתי בבוקר עם עיניים שורפות, נפוחות ודבוקות. הלכתי לרופא הראשון שיכל לקבל אותי והוא לא עשה רושם שאפשר לסמוך עליו כל כל. לא דיבר לעניי, כמעט ולא בדק אותי ונתן לי מרשם לטיפות "אופלוקס". רציתי לשאול האם זהו טיפול יעיל ומתאים למצב שתיארתי? או שהאם עליי לראות רופא נוסף? אני מאוד סובלת וזקוקה לטיפול מיידי. תודה מראש!

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה/י שאלתך לפורום "בריאות בעין" http://www.doctors.co.il/forum-1590 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)