תשובה של c.t

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

21/06/2011 | 12:57 | מאת: נ.ב

עקב דימום בראש בעובי 13 מ"מ ותזוזת קו האמצע 11 מ"מ עברתי קרקניאקטומיה פאריטלית משמאל וניקוז של הטומה סובדורלית תת חריפה .לאחר שבועיים עשיתי c.t שלישי וזו התשובה : burr hole פריאטלי שמאלי ץנקז סוסדורלי הוצא באינטרבלץ שארית קטנה של קולקציה סובדורלית פרונטופריאלטית שמאלית אשר גדלה מינימלית באינטרבל ץעוביה המירבי נמדד 4 מ"מ ללא אפקט מסה משמעותי .שיפור בסטיית קו האמצע לימין כ-1 מ"מ לעומת 5 מ"מ לעומת 5 מ"מ בקודם .רוחב חדרים ללא שינוי באינטרבל ץ אני מבקשת להסביר לי בלשון פשוטה את התשובה . אני הכי דואגת מהמילה "שאריות ". תודה .

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רדיולוגיה פורום נוירוכירורגיה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)