עקצוצים בעור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/05/2011 | 12:22 | מאת: יוסי

אני בן 40 ובשנתים האחרונות אני מרגיש עקצוצים בעור אשר מופיעות בבטן,בגב, בידיים וברגלים ומתרחשות בעונות מעבר (תנודות הפכפכיות במזג האוויר) ובחורף, זאת כאשר אני חשוף לשמש או מתרחץ במים חמים או כאשר מזג אוויר הביך או שאני מבצע פעילות פיזית. בצעתי בדיקות אלרגיה ויתברר שאני לא רגיש לשום דבר.כמו כן, ביצעתי בדיקות דם והכל תקין. כאשר זה קורה אני רואה ע"ג העור נקודות אדומות אשר גורמות לעיקצוץ ולגירוד בלתי פוסק ומפריע לאורח חיים תקין. רק כאשר אני נמצא באזור ממוזג או קריר העור שלי נרגע ואין שום סימן לפריחה. מה שמוזר (לטובה) דווקא בשיא הקיץ איני מרגיש עיקצוצים פריחה או גירודים. השתמשתי בתרופות שמיועדות לכך אך שום דבר לא עזר. מה עלי לעשות? האם ישנו פתרון תרופתי או אחר? האם אפשר להקטין למזער ככל שניתן את התחושה של העור לבעיה זו עד לפיתרונה? ממתין לתשובתכם. והעיקר הבריאות

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום רפואת עור ומין http://www.doctors.co.il/forum-2637 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)