שלום,,עזרה דחופה:)!

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/03/2011 | 22:27 | מאת: LALEN

שלום,, אני מעוניינת לקבל עזרה בקשר לקבלת החלטתי כי אני פשוט מתלבטת:!! אני עוד מעט רוצה להסיר שיער בלייזר,,עכשיו יש מכשיר חדש שעכשיו נכנס וזה וכולם כבר מדברים עליו שזה המכשיר של ME עכשיו אני לא רוצה לשים כסף לשווא ולהתאכזב..מה עליי לעשות.. מכשיר ME עולה 2290 ולגבי הלייזר ייעלה לי 3000 ומשהו 4000 מקס'.. רגליים שזה כולל מפסעות ידיים בית השחי ובטן ונראה לי בין הגביים ושפם זה מתנה.. מה יותר משתלם לי..?! נראה לי הלייזר נכון.. אני פשוט מהססת.. אשמח לקבל ייעוץ :)!

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "הסרת שיער בלייזר" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)