פורום רפואת עור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/03/2011 | 09:52 | מאת: ר.מ

פורום רפואת עור מעלה מצבים מעיקים וקשים למצער. הייתי שמח לנדב עיצות לגולשים שכל כך זקוקים לסל חלופות כי למצער אין טיפולים יעילם ברוב התחומים המועלים במסגרתה של רפואה קונבציונלית מוזמנים להציץ לאתר שבהחזקתי הממחיש את תועלתו ברוב התחומים המועלים בפורום רפואת עור אשר למצער לא נעליםם כלל או שהתשובה שניתנת היא לכל היותר בת כמה מילים. אשמח לתרום מניסיוני כאמור ברישא של מכתב זה. רמי מור

תודה על ההצעה, אך יש באתר פורום רפואת עור טבעית (של מיכל לזרוביץ), כך שאין צורך בפורום נוסף באותו התחום בדיוק. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)