התקררות או קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/03/2011 | 20:02 | מאת: מנחם

שלום רב! ביום רביעי האחרון חזרתי מארוע. למחורת האירוע סבלתי מכאבי בטן המלווים בשלשולים, מבחילות והקאות, ומחום של כ - 37.5 מעלות. האם מדובר בהתקררות או שימא בקלקול קיבה? שאלה נוספת: האם בכלל כאבי בטן ובחילות בינם חלק מהמאפיינים של התקררות? ובמידה וכן, מה יש לי לאדם בסבירות יותר גבוהה מבין קלקול קיבה והתקררות כאשר הוא סובל מתסמינים אלו? אודה מאוד לתשובתכם המפורטת. שבוע טוב!

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)