פורם תמיכה לבעלי סטומה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

09/03/2011 | 23:05 | מאת: הודיה

שלום לצוות האתר, ראשית, רוצה להודות לכם מאוד על פתיחת הפורום סטומה שמנוהל ע"י ד"ר ליבוביץ ובלה אליגולשווילי! אבל... האם בכל זאת אפשר לפתוח פורום תמיכה לבעלי סטומה, כדוגמת: http://www.healingwell.com/community/default.aspx?f=33 הפורום האמריקאי הזה הוא ממש מעולה ומאוד פעיל, מספק המון מידע ומאוד מועיל. הוא לא מנוהל ע"י שום רופא או אחות, פשוט בעלי סטומה שמדברים, מתייעצים ומשתפים דברים ביניהם. אבל היה יכול להיות מאוד נחמד אם היה גם פורום ישראלי כזה.. :) זה מעולה שיש פורום שמנוהל ע"י רופא ואחות, זה מאוד חשוב, אך גם פורום תמיכה מאוד חסר. תודה

אם את מכירה מישהו/י שיהיו מוכנים לנהל פורום סטומה - תמיכה נשמח לשקול פתיחה של פורום. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)