פורום "סוכרת" בהנהלת דר' יורם קנטר.

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/10/2010 | 11:46 | מאת: רפאל

שלום רב. אני גולש ותיק בפורום. הפורום מצוין ומספק מידע חשוב. כל הכבוד לכם על הפורום. מאידך, ישנו דבר שמאוד מפריע לי, כסוכרתי ותיק. כידוע , אנו, הסוכרתיים סובלים במשך כל ימי חיינו מהעובדה שחוץ מזריקות כדורים ושאר צרות וסיבוכים עלינו לחייב את עצמנו להתנזר לחלוטין מכל אכילת מתוק. בפורום, שלפחות אני גולש בו רבות, יש תמונות של מתוקים בדף מימין- מקוביות שוקולד, סוכר על תותים , ואף תמונות מפתות של סוכריות על מקל. אני מבין היטב שזה רלוונטי לנושא "סוכר". ברם, לא עדיף היה אילו היו תמונות של זריקות אינסולין? או של כדורים רלוונטיים? או בכלל ללא תמונות שעשויות לגרות ועורר מחד את בלוטות הטעם ומאידך את התסכול שלנו כסוכרתיים שכל הדברים האלה נאסרו עלינו? או אולי עדיך היה שלא היו תמונות בכלל? אבקש שתקדישו מחשבה לנושא הזה. תודה רבה.

צודק, נלקח לתשומת לב בכתבות הבאות שנפרסם בנושא סוכרת. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)