צמרמורת אצל תינוק (לא רצוני)

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/09/2010 | 06:11 | מאת: מיטל

שלום, לבני בן החודשיים וחצי יש מאין צמרמורת(לא רצוני) בידיים והראש תופעה זו קרתה פעם בכמה ימים וביומיים האחרונים הופיעו מס' פעמים ביום כאשר שיחקתי איתו או כשדיברתי אליו. יש לציין שהוא עולה במשקל ומתפתח כמו שצריך ומאוד פעיל. מה זה יכול להיות? האם עליי להיות מודאגת? נ.ב בנוסף לכך בזמן שינה הוא מניע את הראש לצדדים ימין ושמאל מהר כמה פעמים בלילה.. האם יש קשר? מהי התופעה הזאת? מה עליי לעשות?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "רפואת ילדים" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)