שאלה לרופא נוירולוג

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

26/08/2010 | 09:12 | מאת: חלי

שלום, יש לי שאלה לרופא נוירולוג לגבי אמא שלי,והיא אמי בת 82 לאחרונה עם סחרחורות רופא נורולוג במכבי שלח אותה לבדיקות,וגם בדיקת כלי דם של המוח,מצאו 70אחוזים חסימה. נאמר לה שהיא צריכה לעבור ניתוח,והיא פוחדת מאד. שאלתיהיא: האם קרטיה יכולה לעזור למצבה? ואיזה תרופה יכולה לשמור על מצב קיים ולמנוע שבץ{חלילה} ומה אחוזי הצלחה בניתוח שכזה,ובגיל כזה האם אין סיכון? ואם תחליט לא להתנתח,האם אין דאגה ,מה לעשות על מנת לשמור על מצב קיים ? יש תרופות שלוקחת באופן קבוע למחלת לב כלילית.. (מונוניט,נורמיטן,קרטיה,סימבסטטין,סילריל,) אודה לך על תשובתך בהקדם. חלי

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום: נוירולוגיה ושבץ מוחי צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)