נימי דם-קופרוז

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

08/08/2010 | 14:54 | מאת: דינה

דר' צחי שלקוביץ שלום! ניתבקשתי מימך להמשך התייעצות לגבי נימי דם-קופרוז, לפנות אליך דרך הנהלת האתר, מקווה שאני במקום הנכון. להזכירך, יש לי מחלת סקלרודרמה-רנו וביקשתי מימך התייעצות לגבי הטיפול בכך והיכן? וקבלת המלצות בנוגע להתפשטות הנימים בפנים, והאם אני יכולה לעשות טיפולי פנים, הוצאת שחורים, ובאילו תכשירים להשתמש. תודה ויום טוב

זהו אינו הפורום הנכון, שאלתך הועברה לפורום "רפואה אסתטית" בניהולו של ד"ר צחי שלקוביץ http://www.doctors.co.il/forum-1816 צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)