פורום יעוץ פילוסופי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/07/2010 | 16:07 | מאת: ארנונה (לשעבר קלרה)

שלום לכם ומקווה שהשלום לכם חברי מערכת נכבדים, כבר זמן רב שלא באנו בשיח. ראיתי לנכון לחזור שוב מכיוון שראיתי שכוננתם פורום חדש בדוקטורס "פורום פשר החלומות". אם כך מדוע במסגרת רוח היצירתיות השורה עליכם פתאום לא תאפשרו גם פתיחת פורום ליעוץ פילוסופי? מדוע זה פורום ליעוץ פילוסופי נראה 'פחות מדעי' מבחינתכם (עניתם בעבר כי אינכם עוסקים בפלוסופיה) מאשר פורום לפתירת החלומות או בלשון אחרת- מדוע יוסף פותר החלומות נראה בעיניכם 'כשר' יותר מ'סוקרטס'? העם צמא לחוכמה ולבינה גם אם מקורותיה באים מעבר לים. לטיפולכם המסור. ואגב- הרבה גישות טיפוליות פסיכולוגיות 'קונבנציונליות'- המגיחות אצלכם בפורומים שוונים בדוקטורס שאבו השראתן מן המעיינות הפילוסופים. לכן נראית האפליה הזו פוליטית ותו לא. יש לפילוסופיה יחסי ציבור לא מספיק טובים. שלומות.

אתר דוקטורס הוא אתר בנושא בריאות ורפואת הנפש ולא בנושאים פילוסופיים. צוות האתר.
08/07/2010 | 13:38 | מאת: ארנונה

הוא מתן עזרה נפשית- וזו בדיוק הטעות הנפוצה. זה איננו שיעור אקדמי זה פשוט מתן סיוע רגשי. שווה לבדוק מה זה לפני שפוסלים על הסף.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)