כריות על כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

28/06/2010 | 19:34 | מאת: זיוה ל.

אני סובלת מכריות על כפות הרגליים.הכאבים נמשכים מעל 3 שנים.עברתי את כל הבדיקות האפשריות.רופס נוירולוג אורטופד מומחה לכף רגל .אין לי סכרת.הסבירו לי שיש הצרות בורידים. התחליתי לקחת ליריקה 750 ממ.לפני כשבועיים עברתי לליריקה 150ממ.ועדיין אני חשה בכאבים.אני בת 72 בריאה הכדורים שלוקחת לכולסטרול simvacor 10 ng.לאחרונה התחלתי אספירין75ממג ןמגה גלופלקס לבעית ברכיים.האם יש פתרון לבעיתי.תודה.זיוה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "ורידים וכלי דם". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)